google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Пеп „свали шапка“ при днешното попадение на Агуеро срещу Палас

Манчестър Сити записа очакван успех на терена на Кристъл Палас с 2:0 в днешния ден и така в неделя може да спечели титлата, ако Манчестър Юнайтед загуби от Ливърпул на “Олд Трафорд”.

Първото попадение в двубоя с Палас днес бе реализирано от Серхио Агуеро е 57-ата минута. Аржентинецът реализира страхотен гол и напомни за най-добрите си дни, тъй като през този сезон той игра много малко заради проблеми с контузии.

Реакцията на наставника на Сити Хосеп Гуардиола след гола говори достатъчно за това какво мисли за Агуеро. След като аржентинският футболист вкара този великолепен гол, Пеп „свали шапка“, като с този жест демонстрира голямото си уважение.

„Какъв гол, какъв футболист, какъв мъж. Той ще се радва на последните си мачове с нас. Влюбен съм в него като човек. Какъв човек“, каза Гуардиола след срещата.

Агуеро се наслаждава на последните си двубои за тима на Манчестър Сити, където прекара последните 10 години от кариерата си. Аржентинският нападател е лице на клуба в последното десетилетие. Днешният гол на аржентинеца бе 258-то му попадение в 386-ият мач за „гражданите“. Кун Агуеро спечели 14 трофея за тези 10 години в Манчестър Сити.

Има голяма вероятност Агуеро да продължи кариерата си Барселона, но ще видим какъв ще бъде неговият избор след края на кампанията.