Халанд: Меси и Роналдо са много пред мен, че да говоря за тях
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Имам 3-годишен контракт с настоящия ми клуб и не се притеснявам за нищо” споделя норвежецът

Ерлинг Хaланд е сред топ футболистите в света и му се предвещава кариера подобна на тази на големите супер звезди Кристиано Роналдо и Лионел Меси. Футболистът на Борусия Дортмунд обаче заяви, че все още е доста далеч от тяхното нито.

Халанд често е свързван с трансфер във водещите клубове на Стария континент. На пресконференция на националния тим на Норвегия преди старта на световните квалификации, нападателят на Борусия Дортмунд коментира спекулациите за бъдещето си.

“Бъдещето ми? Имам 3-годишен контракт с настоящия ми клуб не се притеснявам за нищо”, заяви младокът по време на

Според информациите, в неговия контракт с Борусия има откупна клауза в размер на 75 млн. евро, която обаче ще стане активна чак през лятото на следващата година. По-рано този сезон Хaланд и баща му вече увериха, че не мислят за смяна на отбора, но Дортмунд се представя слабо през този сезон и може да не се класира за Шампионската лига, което е възможно да промени плановете на норвежкия талант.

Халанд отговори и на въпрос за Кристиано Роналдо и Лео Меси.

“Кой от двамата е по-добър? Няма смисъл да ги коментирам, тъй като те са сред най-великите за всички времена. На този етап двамата са много пред мен, че да говоря за тях”, прояви скромност норвежецът.