Халф може да напусне Лийдс, ако тимът отпадне от Висшата лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Тайлър Адамс е следен от редица отбори

Полузащитникът на Лийд Юнайтед – Тайлър Адамс е близо до това да напусне тима след края на сезона, според Football Insider. Твърди се, че интерес към него проявява не кой да е, а Манчестър Юнайтед.

В момента Лийдс се намира в зоната на изпадащите само един кръг преди края. За да запазят статута си на тим от елита те ще трябва днес да победят Тотнъм, а Евертън ще трябва да загуби от Борнемут. Само в този малко вероятен сценарии Лийд ще бъде част от Премиър Лийг и през следващия сезон.

Ако “белите” отпаднат в Чемпиъншип те ще се разделят с много от звездите си, тъй като те едва ли ще искат да играят във второто ниво на Англия. Освен Адамс гласени за напускане са още Уестън Маккени, Уили Гньонто и Крисенсио Съмървил.

Те най-вероятно няма да бъдат много скъпи, което засилва интереса към тях още повече. Смята се, че 24-годишния Адамс би струвал около 20 милиона на “червените дяволи”, ако Лийдс отпадне. През настоящата кампания американецът взе участие в едва 26 мача за Лийдс, поради контузии. В момента обаче той е възстановен и готов за трансфер.