google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Английският гранд се интересува от привличането на бразилския полузащитник Едерсон

Според медията Give Me Sport, отборът на Манчестър Юнайтед е имал голямо желание да се подсили с Мануел Угарте от ПСЖ. Но сега те определиха бразилския полузащитник Едерсон като алтернатива на уругвайския национал. Едерсон беше доста впечатляващ за Аталанта и може да се окаже добро попълнение за халфовата линия на Манчестър Юнайтед.

Едерсон имаше важна роля по пътя на Аталанта да спечели Лига Европа миналия сезон и има качеството да успее на най-високо ниво. Възможността да премине във Висшата лига ще бъде доста вълнуваща за него и той ще се стреми да демонстрира качествата си в тима на Манчестър Юнайтед.

Халфът се оценява на 38 милиона паунда и Манчестър Юнайтед със сигурност има финансовите ресурси, за да си го позволи. Те ще се сблъскат с конкуренция от клубове като Ливърпул и Барселона в битката за подписа на бразилския футболист, тъй като и двата клуба се интересуват от Едерсон.

Не е тайна за никого, че Угарте бе трансферна цел номер 1 на “червените дяволи” за подсилване на полузащитата. ПСЖ обаче настоява да получи 60 млн. евро за футболиста и от Ман Юнайтед смятат, че тази цена е доста висока.