Халф на Байерн Мюнхен: Ман Сити бе най-трудният възможен съперник
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Мачовете със Сити са финал преди финала", смята Горецка

Германският шампион Байерн Мюнхен ще срещне английския първенец Манчестър Сити в грандиозния 1/4-финал в Шампионска лига. Халфът на немския тим Леон Горецка сподели очакванията си преди дуела между баварци и “граждани”, като е на мнение, че и двата отбора не се радват да се изправят един срещу друг. Горецка заяви, че сблъсъкт е финал преди финала.

“Манчестър Сити е най-трудният съперник, който бе възможно да ни се падне. Но вероятно и те мислят същото за нас. Това е нещо като финал преди финала. Със сигурност ще бъдем готови”, каза Горецка.

“Холанд? Интересно ми е как винаги успява да се пласира на точната позиция. Може би има магнит в обувките”, пошегура се халфът на Байерн. “Умението му да бележи е наистина поразително. Ние обаче не се притесняваме от него. Харесваме мачовете в директните елиминации. Чакаме с нетърпение този празник”, каза германският национал.

“Още не съм се видял с Томас Тухел. Всички ценим постиженията и опита му. В Байерн винаги има напрежение и това е нормално”, добави бившият халф на Шалке 04.