Халф на Ман Сити се предложил на Барселона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Калвин Филипс е предложил услугите си на каталунския гранд

Според информация от испанското издание SPORT, тимът на Барселона ще има шанса да привлече Калвин Филипс през летния трансферен прозорец. 28-годишният халф на Манчестър Сити е предложил услугите си на каталунския гранд, надявайки се да сложи край на трудния период на ‘Етихад’, като се присъедини към друг голям клуб.

Калвин Филипс много добре знае, че е в застой на кариерата, откакто се присъедини към Манчестър Сити от Лийдс Юнайтед през юли 2022 г. Англичанинът беше един от най-добрите полузащитници във Висшата лига, когато направи трансфера в тима на Пеп Гуардиола.

28-годишният играч не успя да впечатли Пеп Гуардиола и почти не игра за Манчестър Сити през миналия сезон 2022/23. Toва продължи през първата половина на кампанията 2023/24, преди Ман Сити да го трансферира под наем в Уест Хем през януари. Трансферът обаче също не помогна много на Филипс, тъй като той остана резервен вариант, макар и с малко повече игрово време.

Английският национал успя да запише само 319 минути игрово време в десет двубоя за “чуковете”. Сега Филипс ще се завърне в Манчестър Сити, преди да потърси ново приключение през летния трансферен прозорец. Шампионите на Висшата лига обмислят да го продадат и да спечелят пари от него. Междувременно играчът е предложил услугите си на Барселона и предстои да видим дали каталунският гранд ще има интерес.