Хали Тиам: Бих останал завинаги в Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Тази вечер халфът на Левски Хали Тиам изигра последния си мач за клуба, като за негова радост “сините” спечелиха с 2:1 визитата си на Берое. Тиам заяви след срещата, че би останал в Левски завинаги. Феновете на столичани изпратиха с овации целия отбор на “сините” след края на мача, като за около минута скандираха името на Тиам.

Хали Тиам призна, че все още няма яснота къде ще продължи кариерата си, но оставя много приятели в България.

“Отлично знаем, че гостуванията в Стара Загора са тежки и ни чака труден мач. Много се радвам, че Найджъл Робърта отбеляза два гола, след като отдавна не се беше разписвал. Доволен съм, че записахме победа”, заяви Хали Тиам.

“Спазихме тактическите указания на нашия наставник. Трудно е защото сме изморени, но винаги се опитваме да дадем 100% от себе си. За мен е удоволствие да бъда на терена с толкова млади футболисти. Надявам се те да продължат да се развиват и благодареие на тях Левски да бъде по-силен. Сърцето ми е свързано с Левски и феновете на клуба. В България ще оставя доста приятели. За момента не мога да кажа къде ще продължа кариерата си. Тъжно ми е, че трябва да напусна Левски, но такъв е футбола. Бих предпочел да остана тук завинаги”, сподели Тиам.