Ханзи Флик: Лацио е добър отбор, искаме отново да спечелим
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Треньорът на Байерн не коментира спекулациите, че ще поеме националния отбор на Германия през лятото

Отборът на Байерн Мюнхен е с единия крак на 1/4-финалите в Шампионска лига 2020/21, след като взе повече от добра преднина от 4:1 срещу Лацио в първия мач на “Олимпико”. Наставникът на баварците Ханзи Флик ще подходи отговорно към реванша в сряда вечер, като заяви, че отборът ще преследва нова победа срещу римските “орли”.

“Искаме да спечелим и този двубой, защото сме в силна серия, която държим да продължим, особено у дома. Искаме да увеличим и увереността си. Лацио е отбор, който умее да играе на много добро ниво. Ето защо трябва да сме готови”, заяви наставникът.

Флик отказа да коментира вероятността да застане начело на националния тим на Германия от лятото, заменяйки замени Йоахим Льов.

“Повече няма да говоря по тази тема. Аз работя за Байерн и всички тук сме съсредоточени в изпълнението на нашите цели. Когато поех Байерн, имаше много повече спекулации. Всеки ден се спрягаше името на различен наставник. И все пак ние съумяхваме да насочим вниманието си единствено към двубоите. Покрай този клуб винаги има много теми за дискутиране”, продължи той.

Треньорът на Байерн обясни, че капитанът на отбора Мануел Нойер не е взел участие в днешна татренировка заради лека настинка. Кингсли Коман пък има мускулна травма, като заедно с Нойер а под въпрос.