Ханзи Флик с интересно разкритие за Томас Мюлер
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Мениджърът на баварците Ханзи Флик споделя, че Мюлер управлява отбора

Наставникът на Байерн Мюнхен Ханзи Флик бе доволен от поредното силно представяне на своя тим при успеха с 4:0 над Атлетико Мадрид на старта на груповата фаза Шампионската лига. Баварският гранд прегази своя съперник, а след мача Флик изтъкна ролята на Томас Мюлер, който е полезен не само с футболните си качества, но и с лидерските си такива.

“Представихме се по страхотен начин срещу много труден съперник. Бяхме хладнокръвни пред вратата на Атлетико. Доволен съм от резултата, вкарахме 4 невероятни гола. Беше от голямо значение да започнем с победа. Томас Мюлер знае как да намира празните пространства. Той управлява отбора на терена и винаги кара останалите да отиват напред. Доволен съм от това”, подчерта наставникът на баварците.

“Кингсли Коман показа невероятна игра. Нямам нищо против да стане голмайстор. Попаденията му в Шампионската лига не са никак малко. Замених Роберт Левандовски, тъй като сезонът ще е много натоварен и за него няма как да играе във всеки мач по 90 минути”, обясни Флик.

Вече в 20 мача под ръководство на Ханзи Флик Байерн е отбелязал 4 или повече гола. Най-много попадения отнесе тима на Барселона при успеха с 8:2 над “каталунците” на 1/4-финалите в ШЛ през миналия сезон, както и отбора на Шалке 04 – също осем, при разгрома с 8:0 на старта на новия сезон в Бундеслигата.