Добави коментар
Бившият халф на Ман Юнайтед иззе ролята на гадателите, започна да прогнозира съдбата на Червените след 30 години

Ненавистта на бившия безкомпромисен халф на Манчестър Юнайтед и ирландския национален тим Рой Кийн към Ливърпул не е тайна.

След загубата на Червените от Манчестър Сити, подвластният на емоциите Кийн прекрачи границите на обективността с импулсивно изказване, в което направи нелепа прогноза. За съдбата на Ливърпул след… 30 години.

В изблик на връхлетялата го за пореден път ярост към големия съперник от Мърсисайд Рой пренебрегна ролята си на безпристрастен коментатор и се обърна директно към Ливърпул:

„Ако продължавате да се представяте така, ще ви трябват още 30 години, за да спечелите отново титлата,“ бе нелепото пророкуване на Кийн, като след това продължи с тирадата си наричайки Червените с трудно обяснимото прозвище „лош шампион“.

„Според мен те са лош шампион!“, заяви ирландецът. „Може да твърдите, че това се случва еднократно, че сезонът е ужасяващ, че има коронавирус, но просто трябва да продължите. Вие сте шампионите, вие сте Ливърпул!“

Злорадството на Кийн продължи и с нападки към мениджъра на шесткратния европейски клубен шампион Юрген Клоп, който отказа да критикува вратаря Алисон за допуснатите от него грешки в мача с Гражданите.

„Юрген Клоп каза, че краката на вратаря били студени. Това е нещо ново. Знам, че бе малко иронично, но това е извинение след извинение. Те продължават непрекъснато…,“ добави Кийн.

Добави коментар
Гласувай: