Хари Кейн: Да загубиш с дузпи е най-неприятното усещане на света
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Всички ние сме победители и искаме да печелим. Ще ни боли до края на кариерите ни, но това е футболът"

Капитанът на английските национали Хари Кейн заяви след поражението от Италия на финала на Евро 2020, че да загуба с дузпи е едно от най-неприятните усещания. Нападателят добави, че турнирът е бил фантастичен и „трите лъва“ трябва да бъдат с високо вдигнати глави.

“Нямаше какво повече да дам. Момчетата нямаше какво повече да дадат. Да загубиш с дузпи е най-неприятното усещане на света. Не беше нашата нощ, но беше фантастичен турнир и трябва да сме с високо вдигнати глави. Разбира се, сега ни боли. Ще ни боли известно време, но сме на правилния път, градим и надявам се, че ще продължим”, сподели Кейн след болезнената загуба.

“Играхме срещу един много добър отбор. Започнахме перфектно. Вероятно се дръпнахме твърде назад в определени моменти. Те държаха доста топката, но не създадоха много положения. Изравниха след статично положение. В продълженията имахме някои възможности. Дузпите са си дузпи”, каза още нападателят.

“Трябва да сме изключително горди като група от това, което постигнахме. Всички ние сме победители и искаме да печелим. Ще ни боли до края на кариерите ни, но това е футболът”.