google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Каталунците вече са осъществили контакт с представителите на Кейн

Английският нападател Хари Кейн е един от най-желаните футболисти от топ клубовете в Европа. Голаджията на Тотнъм сериозно обмисля да смени клуба през това лято, а Барселона е един от вариантите пред Кейн. Английският капитан така и не успява да спечели трофей с екипа на „шпорите“, като ще има може би последен шанс да го стори, когато през април тимът на Жозе Моруиньо се изправи срещу Манчестър Сити във финала за Купата на Лигата.

Именно липсата на трофеи подтиква Хари Кейн да напусне, а отбори като Барселона, Ман Сити и Реал Мадрид проявяват интерес към него. По думите на журналиста Иън МакГари по време на подкаста „Transfer Window Podcast“, представителите на капитана на “Трите лъва” и ръководството на Барселона са осъществили относно евентуален трансфер на голаджията на “Камп Ноу” през лятото. Твърди се, че Барса е опцията, която привлича най-много Хари Кейн в този момент.

„Нашата информация е, че Кейн сериозно обмисля да напусне Тотнъм, поради което други клубове поддържат връзка с неговите представители. Разбрахме, че най-привлекателната опция в този момент е Барселона. В момента те изостават в битката за титлата в Испания и правят малко лош сезон за стандартите си“, заяви МакГари.

Според други информации, новият президент на “блаугранас” Жоан Лапорта иска да привлече звездата на Борусия Дортмунд Ерлинг Халанд, но със сигурност и Кейн е опция за каталунския клуб.