Херо: Мои приятели казаха, че в Спартак имам “мисия невъзможна”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Чакаме един футболист, с когото сме сключилии предварителен договор", разкри Димитър Димитров

Наставникът на Спартак Варна Димитър Димитров изрази оптимизъм за представянето на тима през пролетта. Той разкри, че негови приятели са определили като “мисия невъзможна” задачата му да спаси “соколите”, но опитният специалист не смята така.

“Чакаме един футболист, с когото сме сключилии предварителен договор. Чакаме да се решат визовите проблеми, за да може по-бързо да пристигне при нас. Възможно е още един човек ще дойде на проби до края на лагера. Времето е изключително малко, за да се изгради някакъв стил, но все пак ще опитаме това нещо да го направим. Знам, че задачата е доста трудна и тежка, но имаме оптимизъм. Първите три мача са много важни”, каза Херо.

“Смятам, че най-големият проблем в родния футбол е работата в школите. Там смятам, че отстъпваме много на водещите футболни сили. Може би тренировките са крайно недостатъчни – по един час на ден. Знаете, че едно време имаше спортни училища, децата се занимаваха изключително много с футбол. Другият въпрос е качеството вече на самите треньори в школите, условията на работа. Много мои приятели казаха, че в Спартак имам “мисия невъзможна”, но аз не съм на същото мнение”, каза Димитър Димитров.

“Като гледам отборите в А група, на повечето треньори съм бил треньор – явно годинките си казват своето. Мъри Стоилов е един от най-добрите треньори, това е безспорно. Очаквам Левски да играе през пролетта по-успешно”, добави треньорът на “соколите”.