Добави коментар
"Този състав има доста по-голям потенциал от това, което показа в последните мачове", убеден е Димитър Димитров.

Опитният специалист Димитър Димитров-Херо говори в предаването „Арена спорт“ по „БНТ“ за всичко по-интересно около родния футбол.

Наставникът не отхвърли възможността отново да застане начело на националния отбор, като дори заяви, че няма против да упражнява тази дейност заедно със Станимир Стоилов.

„Ако получа предложение да поема националния отбор, ще го коментирам. Зависи какви ще са целите и задачите пред тима, какви ще са условията за работа и какъв ще е срокът на договора“, заяви Херо.

„Неприятно ми е да коментирам темата за националния отбор, защото нямам предложение от БФС да поема тима и това излиза като самопредлагане за поста, а съм далеч от тази мисъл. В националния отбор нещата не са добре – това е ясно за всеки. Но все ми се струва, че този състав има доста по-голям потенциал от това, което показа в последните мачове. Неприятни резултати, неприятна игра, а за да се говори с уважение за българския национален отбор, футболистите трябва доста да подобрят играта си“, обясни той.

„Нямам нищо напротив да работя със Станимир Стоилов в националния отбор, без значение кой ще бъде главен треньор и кой помощник“, продължи Димитров.

„В България липсват условия за подрастващите футболисти и за представителните тимове. Може би станахме държавата с най-лошите терени в Европа“.

„Искам да дам увереност и кураж на Тодор Неделев. Аз лично много го харесвам като футболист и той го знае това“.

„Присъствах на една среща с Димитър Бербатов и екипа му, исках да видя идеите им. Действително имаше много неща, които ми се понравиха и ми харесаха“, призна Херо.

Добави коментар
Гласувай:
3.2/5 - 19 гласували