Херо: Подготовката ни беше нарушена заради контузии и карантина
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Няма да се оправдаваме с времето, защото никой няма да ни пита, хората искат резултати"

Наставникът на Берое Димитър Димитров-Херо говори през медиите след успеха с 4:1 в контролата срещу Загорец Нова Загора, която беше последна преди началото на пролетния полусезон.

“Резултатът не е важен, важно беше футболистите да добият игрови ритъм. Ние бяхме с много нарушена подготовка – карантина, контузени. Мисля, че още доста трябва да добавим кондиционно, но времето е кратко. Няма да се оправдаваме с времето, защото никой няма да ни пита. Хората искат резултати. Ние сме длъжни да излезем максимално концентрирани“, заяви Херо.

„На всеки отбор може да се случи. При нас се разболяха някои хора, в карантина бяха 7-8 човека. Контузии, търсим варианти да играем без нападател. Не вярвам да се стигне до трансфери. Това е групата“, добави треньорът на заралии.

„Карлос Охене според мен е най-близко до завръщане. Октавио има проблем с ахилеса. Фал се надявам тази седмица да тренира пълноценно, ако го направи, ще е готов поне за едно полувреме срещу Ботев Враца. Надявам се през тази седмица, която предстои, да се оправят някои от нападателите”, каза още Димитров след срещата.