Херо преди мача с ЦСКА: Ще видим нивото си срещу по-добър отбор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Наставникът на Берое Димитър Димитров заяви преди визитата на заралии на ЦСКА в събота, че резултатът ще дойде вследствие на добрата игра и ще си проличи какво е нивото на отбора срещу по-сериозен съперник.

„В този мач ще се види какво е нашето ниво срещу по-сериозен отбор. Първият тест срещу Локо Пловдив го издържахме, най-вече през първото полувреме, когато се представихме много силно и бяхме стабилни. Надявам се и сега да бъде по същия начин“, заяви Димитър Димитров.

„Не искам по понятни причини да коментирам предварително. Може да направим промени в тактически план, тъй като има проблеми с основни футболисти, които са със здравословни проблеми. Може да има промени в такъв аспект“, продължи наставникът на Берое.

.„Естествено, че съм доволен до момента, след като спечелихме 9 точки от 3 мача. Разбира се, че по отношение на играта може да се подобрим. Искам да се придържаме към показаното от първото полувреме в двубоя в миналия кръг срещу Локо Пловдив. Тогава наистина ще съм доволен и от резултатите, и от качеството на играта“, сподели Херо.

Наставникът на Берое коментира и физическото състояние на някои от новите футболисти. Той заяви, че Октавио не е водил подготовка и не е готов за пълен мач. Бранителят Фуртадо също е пристигнал в Берое с нарушена подготовка.

“В момента се опитваме да балансираме този недостатък във физическата подготовка. Те не са наравно функционално отношение с останалите футболисти“, добави треньорът на Берое.

По отношение на предстоящия мач с ЦСКА, той каза: „Очаква ни сериозен тест. Желанието ми е да видя манталитета и характер във футболистите ни. Искам да видя дали играчите ни могат да бъдат лидери и по какъв начин ще се преборят в този мач. Срещата се явява лакмус за поведението в бъдеще на нашия отбор.“

„Всеки един успех особено срещу грандовете като ЦСКА дават нужното самочувствие и увереност. Ще се стремим да не мислим за значението на двубоя. Първо да се съсредоточим върху нашето поведение, да се представим добре. Вследствие на добрата игра ще дойде и резултата“, завърши Димитър Димитров.