Херо: Спартак Варна не е обречен срещу ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"ЦСКА са фаворити и лидери, но според мен нашият отбор има своите шансове",сподели Димитров

В събота последният във временното класирана на efbet Лига – Спартак Варна, има тежка визита на лидера в шампионата ЦСКА. Треньорът на “соколите” Димитър Димитров-Херо говори пред медиите преди срещата на “Българска армия”. Опитният специалист заяви, че отборът на Спартак няма да излезе като обречен и има своите шансове, въпреки че ЦСКА е фаворит.

“Ние сме притиснати до стената, търсим максимума от всеки двубой. Да, ЦСКА са фаворити и лидери, но според мен нашият отбор има своите шансове. В никакъв случай не излизаме като обречени”, започна Херо, като добави, че ще има напрежение и в двата тима.

“Досега не съм коментирал съдиите, надявам се всичко да бъде нормално и точно, защото тук се решава съдбата на определени отбори и футболисти. Надявам се всичко да бъде коректно. Не виждам полза да ги коментирам, толкова наказания съм получавал, а не съм виждал никаква полза от цялата история”, каза още Димитров.

“Най-големите притеснения, които имам – реализирането на гола, ахилесовата пета на нашия тим. Играем добре, но не можем да реализираме усилията на играчите. Кадрово няма как да го променим. С тези футболисти, които са тук, с тях трябва да излезем от тази ситуация”, каза треньорът на Спартак.

Херо добави, че във всеки мач до края на сезона Спартак ще бъде под нарпежение, но играчите трябва да успеят да излязат от него.