Херо: За мен поведението на футболистите днес беше обидно 1
0 0
"Ако трябва да съм честен, не съм доволен нито от едното полувреме, нито от другото"

Наставникът на Берое Димитър Димитров не остана доволен от показаното от неговия тим в контролата с Локомотив Пловдив, която заралии загубиха с 0:3. Херо за пореден път заяви, че не се интересува от резултатите, но поведението на футболистите е било неприемливо в днешния спаринг.

“Нашият отбор беше бледа сянка на това, което може. Причините са ясни и обективни – много не играят, болни, тепърва започват да тренират. Неравномерна подготовка на състава. До началото на първенството отборът ще изглежда различно. Няма да играем с такава защитна формация, ще играем с различен състав.”

“Има натрупана умора във футболистите. Видимо отстъпвахме във всички аспекти на играта и резултатът е закономерен. Ако трябва да съм честен, не съм доволен нито от едното полувреме, нито от другото. Пак казвам, резултатите не ги гледам, не са важни за мен. Мен ме интересува поведението и настроението на футболистите, което днес не ми хареса. Да, има умора, съгласен съм, но не трябва да изглеждаме така в никакъв случай. За мен е обидно това поведение”, добави треньорът.

“Винаги е проблем, когато не вкараш. Кукула не е в добро състояние, Фал е контузен. Има обективни причини, но не трябва да се оправдаваме. Надявам се другата седмица Фал да започне да тренира леко с топка. Мисля, че до началото на първенството няма да е в оптимално състояние, но ще започне да участва.”