google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ако трябва да съм честен, не съм доволен нито от едното полувреме, нито от другото"

Наставникът на Берое Димитър Димитров не остана доволен от показаното от неговия тим в контролата с Локомотив Пловдив, която заралии загубиха с 0:3. Херо за пореден път заяви, че не се интересува от резултатите, но поведението на футболистите е било неприемливо в днешния спаринг.

“Нашият отбор беше бледа сянка на това, което може. Причините са ясни и обективни – много не играят, болни, тепърва започват да тренират. Неравномерна подготовка на състава. До началото на първенството отборът ще изглежда различно. Няма да играем с такава защитна формация, ще играем с различен състав.”

“Има натрупана умора във футболистите. Видимо отстъпвахме във всички аспекти на играта и резултатът е закономерен. Ако трябва да съм честен, не съм доволен нито от едното полувреме, нито от другото. Пак казвам, резултатите не ги гледам, не са важни за мен. Мен ме интересува поведението и настроението на футболистите, което днес не ми хареса. Да, има умора, съгласен съм, но не трябва да изглеждаме така в никакъв случай. За мен е обидно това поведение”, добави треньорът.

“Винаги е проблем, когато не вкараш. Кукула не е в добро състояние, Фал е контузен. Има обективни причини, но не трябва да се оправдаваме. Надявам се другата седмица Фал да започне да тренира леко с топка. Мисля, че до началото на първенството няма да е в оптимално състояние, но ще започне да участва.”