Добави коментар

Халф от Холандия почти сигурно ще подсили Левски за пролетния полусезон на efbet Лига. Става въпрос за футболиста на Валвайк Стайн Спирингс, който усилено е желан от “сините”. Левски вече се е догоровил с играча за личните му условия, като също така е постигнал споразумение с Валвайк за трансфернта сума, твърдят медиите в Холандия. Различните източници от Ниската земя споделят, че полузащитникът ще получава по-високо възнаграждение в Левски спрямо това във Валвайк. Неговият настоящ отбор пък ще прибере прилична сума за играча.

Спирингс изрази желанието си да напусне Валвайк и да облече фланелката на Левски, след като не замина със своя клуб за началото на подготовката на отбора в Португалия. Халфът има договор с холандския клуб до лятото, като той отказа да го поднови. Преди седмици Спирингс посети и България, за да се запознае с базата на Левски. Спирингс също така е отхвърлил оферта на Хееренвеен, така че почти сигурно изглежда, че ще подсили Левски в най-близко бъдеще.

Генералният директор на Валвайк твърди, че дребни детайли остава да бъдат оформени по трансфера на полузащитника, така че през тази седмица може да го очакваме в България. Левски се нуждае от класни играчи в средата на терена, а Спирингс се очаква веднага да се утвърди сред титулярите.

Добави коментар