Холандец може да се смята за сигурно ново попълнение на Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Халф от Холандия почти сигурно ще подсили Левски за пролетния полусезон на efbet Лига. Става въпрос за футболиста на Валвайк Стайн Спирингс, който усилено е желан от “сините”. Левски вече се е догоровил с играча за личните му условия, като също така е постигнал споразумение с Валвайк за трансфернта сума, твърдят медиите в Холандия. Различните източници от Ниската земя споделят, че полузащитникът ще получава по-високо възнаграждение в Левски спрямо това във Валвайк. Неговият настоящ отбор пък ще прибере прилична сума за играча.

Спирингс изрази желанието си да напусне Валвайк и да облече фланелката на Левски, след като не замина със своя клуб за началото на подготовката на отбора в Португалия. Халфът има договор с холандския клуб до лятото, като той отказа да го поднови. Преди седмици Спирингс посети и България, за да се запознае с базата на Левски. Спирингс също така е отхвърлил оферта на Хееренвеен, така че почти сигурно изглежда, че ще подсили Левски в най-близко бъдеще.

Генералният директор на Валвайк твърди, че дребни детайли остава да бъдат оформени по трансфера на полузащитника, така че през тази седмица може да го очакваме в България. Левски се нуждае от класни играчи в средата на терена, а Спирингс се очаква веднага да се утвърди сред титулярите.