Хьон-Мин Сон за казармата: Много трудни три седмици
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Фланговия нападател на Тотнъм Хьон-Мин Сон разказа как е преминала задължителната му военна подготовка в армията на Южна Корея.

Футболистът се подложи на триседмична служба за своята родина, проведена по време на глобалната пандемия. Всички мъже в Южна Корея все още са задължени да минат две-годишна военна служба. За звездата от Премиер Лийг, казармата бе сериозно редуцирана, но не защото печели милиони по европейските терени, а защото спечели азиатските игри с националния тим на страната си.

“Това бяха много трудни седмици. Въпреки това, чувствам че натрупах полезен опит. Като цяло ми хареса, въпреки че имаше и неприятни неща. Обучавах се заедно със страхотни момчета. Трите седмици от курса на младия боец бяха много тежки, но аз се опитах да извлека максимума от този период”. – коментира Сон.

“Не мога да знам какво правят другите момчета, но на мен тези три седмици ми се сториха много дълги. В началото не познавах никого, но много бързо направих добри приятелства. Момчетата се срамуваха да ме заговорят, но много скоро вече се шегувахме и забавлявахме заедно” – завърши звездата на “шпорите”.