Хубчев е помолил Левски да не води отбора
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Стана ясно, че Петър Хубчев е помолил ръководството на Левски да не води отбора до уточняване на отношенията му с клуба. “Сините” пуснаха съобщение на своя сайт по повод ситуацията с треньорския пост в клуба.

Вчера тренировката на “сините” бе водена от Георги Тодоров, който ще изведе отбора в мача срещу Арда в неделя, докато се водят разговори с Петър Хубчев и неговите помощници за прекратяване на взаимоотношенията им с клуба.

От Левски заявиха, че са удовлетворили молбата на треньорския щаб да не водят тренировките и официалните двубои на тима, „докато върви процесът по уточняване на отношенията им“ с клуба.

Освен това от “Герена” съобщиха, че Георги Тодоров ще даде пресконференция за медиите в събота.

Ето и цялото съобщение от официалния сайт на клуба:

Временният треньор на „Левски“ Георги Тодоров ще даде пресконференция в събота от 16:00 ч. на стадион „Георги Аспарухов“. Ръководството на клуба удовлетвори молбата на наставника Петър Хубчев и неговите помощници – Георги Донков, Левон Апкарян и Армен Амбарцумян, да не водят тренировките и официалните срещи на представителния отбор, докато върви процесът по уточняване на отношенията им с „ПФК Левски“.