Хубчев: Публиката ни вдигна, не бяхме тренирали дузпи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Старши-треньорът на Левски Петър Хубчев бе доволен от победата на неговия тим срещу Лудогорец след изпълнения на дузпи. ‘Сините’ се класираха за 1/2-финалите на Купата на България след много оспорван мач срещу шампионите. Хубчев заяви, че публиката е помогнала за успеха и изрази задоволството си от представянето на всички футболисти.

“Нужно е да подтиснем емоциите, независимо, че бушуват. Изиграхме добре тактически срещата, за разлика от другите мачове. Доволни сме от всички. Почти сигурно ще продължим с ротациите в състава, тъй като доста играчи имат проблеми”, каза Хубчев.

Той гледа дузпите от тунела, а ето какво заяви по този повод: “Гледах дузпите от където трябва. Не сме тренирали дузпи, като и не мислихме за тях преди срещата. Важно е дузпите да бъдат изпълнени сериозно като казах това на играчите преди изпълненията. Не обичам да коментирам публиката, но тези хора вдигнаха тима в този момент – за първи път усетих това”, сподели наставника на “Сините”.

“Не мислим за предстоящия си съперник за Купата. Мен ме интересува утрешната тренировка, както и следващия двубой”, каза още Петър Хубчев.

Успехът за Левски срещу Лудогорец бе първи за тима в официален мач през 2020 година. Иначе следващият двубой на “сините” е гостуване на Ботев Враца на 8-ми март /неделя/.