Добави коментар
На този етап Наско Сираков и Мило Борисов няма да присъстват на поканата от страна на организацията.

От ръководството на Националния клуб на привържениците на Левски (НКП) излязоха с информация относно предстоящата среща с отговорните фактори в управлението на клуба.

Организираните фенове разкриха, че председателят на Управителния съвет Даниел Боримиров вече е приел поканата и ще присъства на дискусията, а мажоритарният собственик на “сините” Наско Сираков няма да може да вземе участие в нея.

Ето какво написаха от НКП в тази връзка:

“Здравейте, Левскари!

Както знаете, срещата с отговорните фактори в управлението на ПФК Левски в събота, ще се състои от 12:00 ч. на стадион „Георги Аспарухов“ в Сектор А!

Тя ще бъде закрита за медии, няма да се заснема и няма да се излъчва. Поканени са всички организирани и неорганизирани левскари, както и ръководството на ПФК Левски.

До момента имаме потвърждение от Старши треньора – Станимир Стоилов, Изпълнителния директор – Ивайло Ивков, както и от председателя на Управителния съвет – Даниел Боримиров.

Поканата ни към мажоритарния акционер – Наско Сираков и собственика на компанията управляваща Клуба – Мило Борисов, е отворена. Надяваме се все пак да уважат събитието, на което ще присъстват и немалко настоящи акционери, от които се очаква да станат част от кампанията „Акции23“.

Само Левски!”

Добави коментар