Ибра-мания в Милано, 1700% ръст в продажбите на новите екипи
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Силната форма на Милан, вдъхновена от преживяващия втора футболна младост Златан Ибрахимович е напът да взриви атмосферата в италианския гранд по отдавна невиждан начин.

Поредното доказателство е впечатляващият ръст в продажбите на новата екипировка на Росонерите, която бе представена само преди няколко дни.

През изминалите едва два дни след презентацията е отчетен ръст на продадените екипи, възлизащ на изумителните 1700% в сравнение с предходния период преди години.

От Милан припомнят, че същият брой фланелки, какъвто е изкупен от сряда насам, са били продадени за първите три седмици след пускането им на пазара през 2019 година.

Тифозите на Милан са на Седмото небе, след като е почти сигурно, че Ибра ще остане и през следващия сезон, а и за всички е очевидно колко добре се развива отборът под ръководството на Стефано Пиоли.

Фланелките на 18-кратния шампион на Италия бяха изработени в традиционните червено-черни цветове. На вертикалните ивици има изображения, вдъхновени от емблематичната архитектура, величие и красота на Милано.

“Екипите отразяват гордостта и принадлежността на милионите ни фенове по света,” заяви търговският директор Каспер Стилсвиг.

“Новият дизайн отдава почит на традицията и културата на нашия красив град. Милан следва пътя на иновациите, общността, интеграцията и приобщаването, а Пума ефективно реализираха тези ценности в новия елегантен дизайн.”