Ибра отлетя с хеликоптер за Монте Карло, новият контракт е близо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Две от звездите на Милан – нападателят Златан Ибрахимович и вратарят Джанлуиджи Донарума, са само на крачка от подписването на нови контракти с колоса от “Сан Сиро”.

Според няколко италиански издания тандемът е напуснал тренировъчната база на Росонерите, след което се е качил на хеликоптер, за да се отправи към дома на мастития агент Мино Райола в Монте Карло.

Именно там трябва да бъдат изгладени и последните детайли в новите договори като и двамата вече дадоха ясни сигнали, че с охота биха удължили престоя си в Милано

“Гадзета дело Спорт” дори твърди, че Ибра и Донарума нямали нищо против да подпишат срещу известно намаление на заплатите си.

В последните дни в съблекалнята на Милан цари ентусиазъм, след като ръководството реши да остави на треньорския пост харесвания от играчите Стефано Пиоли за сметка на хладния германец Ралф Рангник, който дълго време беше смятан за сигурен нов бос.

Ибра, който през октомври ще навърши 39, ще подпише удължение на контракта си за една година, като в сделката са предвидени бонуси, базирани на представянето му.

Договорът на Донарума изтича през юни, но все още не е съвсем ясно за колко години ще бъде подписан новият контракт.

За сега се смята, че стражът ще се обвърже с кратко удължение до 2022 година с включена откупуваща трансферна сума от 50 милиона евро.