Ибра стъпи накриво, опита да оригиналничи на гърба на Ливърпул
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
През цялата си кариера Златан така и не успя да убеди Ливърпул, че е подходящ да играе на "Анфийлд"

Звездата на Милан Златан Ибрахимович, който обиколи повече от половин дузина клубове из Европа без да успее да спечели най-престижната надпревара на Стария континент – Шампионската лига, така и не успява да подтисне своята неприязън към шесткратния европейски шампион Ливърпул.

Ибра, който пое куп подигравки за ролята си на водещ на прочутия музикален фестивал Сан Ремо, опита неуспешно да разведри атмосферата с неособено остроумна шега.

Ибра стъпи накриво, опита да оригиналничи на гърба на Ливърпул 1

В един момент Златан захвана предварително режисиран диалог с водещия и директор на фестивала Амадеус, който пък е привърженик на другия гранд от Милано – Интер.

Ибра заяви, че ще изземе от Амадеус ролята на директор и ще определи нови правила за фестивала, но в един момент изтърси следната нелепица.

“Първо, на фестивала ще участват 22-ма музиканти. 11 срещу 11, така е справедливо. Понеже виждам, че са 26, продайте четирима от певците, чувам, че Ливърпул търси играчи…”

Съвсем очаквано социалните мрежи и Интернет бързо се наводниха с мнения, в които опитът за оригиналничене на Ибра беше иронизиран, а от някои дори и яростно критикуван.

Някои потребители на социалните мрежи опитаха да защитят Ибрахимович, заявявайки че той не е искал да обиди Ливърпул, а просто е следвал сценария. Множество привърженици на Червените обаче обявиха, че звезда от неговия калибър винаги може да откаже да назове конкретен отбор.

По време на цялата си кариера Ибрахимович, играл за водещи тимове в Англия, Италия, Испания и Франция, така и не попада в радара на Ливърпул.

Преди две години обезсърченият Ибра направи последен опит да предизвика вниманието на клуба от “Анфийлд”, но мениджърът на Червените Юрген Клоп и този път охлади ентусиазма му.

“Как точно би се случило това, след като той вече игра за Манчестър Юнайтед?” заяви германският специалист с широка усмивка на лицето.