Ибрахимович и Фонсека на нож в Милан
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Според медиите в Италия, португалецът няма да издържи още дълго на поста си

Според информация от “Gazzetta dello Sport”, напрежението между Златан Ибрахимович и треньора на Милан, Пауло Фонсека, се е засилило поради серия от инциденти, които надхвърлят само спортните резултати. Конфликтът между двамата е кулминирал в три ключови момента.

Първият инцидент се случил по време на предсезонната подготовка, когато Фонсека публично заявил, че трансферният прозорец ще затвори с подписването на Юсуф Фофана. Няколко дни по-късно, Ибрахимович, на пресконференция, заяви, че трансферният прозорец ще затвори, когато той самият реши. Този коментар предизвикал реакция от страна на Фонсека, който докладвал случая на ръководството на клуба.

Вторият инцидент станал преди мача с Торино в Серия А, когато Ибрахимович се събрал с отбора и изнесъл реч в отсъствието на треньора. Това било възприето като подкопаване на авторитета на Фонсека.

Третият случай се разиграл преди двубоя с Ливърпул в Шампионската лига, когато Златан, който не бил присъствал в клуба от две седмици, попитал играчите как се справя треньорът, създавайки допълнително напрежение. Тези инциденти са довели до влошаване на отношенията между Фонсека и Ибрахимович, което според медиите може да доведе до евентуално уволнение на треньора, ако отборът загуби в предстоящото дерби срещу Интер.