google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Златан Ибрахимович се завърна на терена по блестящ начин, след като пребори коронавируса

Шведският нападател на Милан Златан Ибрахимович коментира успеха с 2:1 над Интер в дербито на Милано вчера. Звездата на “росонерите” реализира и двете попадения за своя тим и бе най-добрият на терена, въпреки че трябваше да изкара карантина от две седмици след положителен тест за коронавирус.

“За мен този двубой беше с голям залог. Милан нямаше победа в дерби в последните четири години. Бях затворен вкъщи две седмици, така че бях много гладен и го демонстрирах с двата ми гола. Малко загубих усещането си за вкус, но ми правеха тестове на всеки три дни и никой не можеше да ме спре да играя в дербито”, каза той.

“Аз съм най-възрастният в отбора на Милан, чувствам голяма отговорност и ми харесва това усещане, тъй като всички следват моя пример и са гладни за победи. Познавам нивото си. След контузията ми отидох в Америка, за да се почувствам отново жив. Открито заявих на Жозе Моуриньо в Манчестър Юнайтед, че не съм готов и не исках да съм разочарование. Поради тази причина избрах Америка”, сподели Златан.

“Един ден Мино Райола ми се обади и ми каза, че не мога да приключа там и че трябва да се завърна в Европа. Милан се нуждаеше от мен, така че дойдох. Сега се чувствам по-завършен футболист в сравнение с отпреди 10 години. Ако разполагах с физиката ми отпреди 10 години, никой нямаше да ме спре. Всъщност, и сега не могат да ме спрат”, заяви още Златан Ибрахимович.