Ибрахимович провел индивидуални разговори с футболистите на Милан
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Директорът на "росонерите" насърчил Рафаел Леао да използва трудния момент като начин да подобри играта си

Според “Гадзета дело спорт”, Златан Ибрахимович е провел индивидуални срещи с играчите на Милан, включително Рафаел Леао, в четвъртък, за да им даде съвети и насърчение преди предстоящите мачове в Серия А и Шампионска лига. Това се случва на фона на подготовката на отбора за предстоящия мач срещу Болоня в Серия А. Мачът може да се играе при закрити врати в Комо, тъй като регионът Емилия Романя страда от екстремни метеорологични условия.

В четвъртък Ибрахимович, съветник на собствениците от Red Bird, проследи тренировка в базата на Милан в Миланело заедно с главния скаут Джефри Монкада, след което се срещна с играчите поотделно. Бившият шведски нападател поздрави и треньора Пауло Фонсека и неговия щаб за победите над Удинезе и Брюж. В разговора си с Леао, Ибрахимович се фокусирал върху трудностите, които португалецът изпитва под ръководството на новия треньор.

Според информациите в Италия, Леао вероятно няма да бъде титуляр срещу Болоня, но Ибрахимович го уверил, че преодоляването на трудни моменти е важна част от развитието на всеки играч. Той посъветвал Леао да „реагира като шампион“, да приема решенията на треньора и да използва разочарованието си като „положителен гняв“ на терена, за да подобри представянето си и да се адаптира към стила на игра на новия щаб.