Ицо: “Меси няма вина, че са му предложили такъв контракт”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Легендарната "осмица" отново изрази подкрепа за Роналд Куман

Най-успешният български футболист Христо Стоичков, който е със статут на легенда в Барселона, предупреди ръководството на каталунския тим да бъде по-внимателно и прецизно, когато настъпи момента за офертата с новия договор на супер звездата Лео Меси.

Само преди няколко седмици испанското издание El Mundo сътвори грандиозен скандал, публикувайки извадки от контракта на аржентинеца, според който той ще получи 555 милиона евро за четиригодишния си контракт, подписан през 2017 година.

Стоичков се противопостави на критиците, които обвиниха Меси за тежкото финансово състояние на клуба в момента.

„Меси не е принуждавал никого да му предложи договор с такива размери, преди да го подпише, коментира Ицо пред BeIN Sports. “Следващият президент на Барса трябва да му предложи нещо конкретно.”

Камата заяви, че изразителния успех над Алавес е бил особено важен от гледна точка на възвръщане на увереността на играчите.

„Убедителната победа на Барселона срещу Алавес бе важна за възстановяването на печелившия манталитет в тима,” заяви Стоичков.

Легендарната “осмица” за пореден път подкрепи и наставника на Барса и негов бивш съотборник – Роналд Куман.

“Играл съм с Роналд Куман в продължение на пет години,” каза Ицо. “Познавам го добре и му имам вяра. Важно е за Барса да има треньор, който е бивш футболист на отбора. Младите футболисти трябва да се учат от него.”