Ицо Янев: “Ще направим добри неща ако продължаваме така”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наставникът на Чуковете похвали раздаването на своите футболисти

Старши треньорът на Миньор Христо Янев остана доста доволен от усилията, които положиха неговите момчета в днешната победа с 1:0 над един от основните претенденти за промоция в Първа лига Локомотив (София).

“Доволен съм от трите точки и от начина, по който постигнахме победата,” коментира наставникът на Чуковете. “Минахме през доста перипетии, но си заслужаваше, щом видях момчетата да се раздават така.

“Момчетата вникнаха доста добре в нещата, които говорихме на тренировката. Мачът се разви както искахме. По най-добрия начин се възползвахме от шансовете, които Локомотив дава на противниците си.”

Миньор записа трета поредна победа във Втора лига с 1:0 и съответно трета последователна “чиста мрежа”, като анализаторите не пропускат да отбележат, че в играта на тима вече се забелязва почерка на бившия халф на ЦСКА и националния отбор.

“Ако така продължаваме, можем да направим добри неща,” заяви Янев. “За мен всички футболисти са еднакви, те са тук заради качествата си и характерите си.

“Излишно е да говоря какво представляват Миро Будинов и Боби Галчев. Искам да направим отбор и колектив, който да има стойност навсякъде.

“Това че победихме днес, не значи, че трябва да хвърчим във въздуха. Имаме да подобряваме доста неща и се надявам да правим дребни крачки напред.

“Проведохме един много добър лагер в Сандански, отборът на Своге ни зашлеви и се събудихме, трябва да им благодарим. Поздравявам всички, които обичат Миньор.”