google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наставникът на Чуковете похвали раздаването на своите футболисти

Старши треньорът на Миньор Христо Янев остана доста доволен от усилията, които положиха неговите момчета в днешната победа с 1:0 над един от основните претенденти за промоция в Първа лига Локомотив (София).

“Доволен съм от трите точки и от начина, по който постигнахме победата,” коментира наставникът на Чуковете. “Минахме през доста перипетии, но си заслужаваше, щом видях момчетата да се раздават така.

“Момчетата вникнаха доста добре в нещата, които говорихме на тренировката. Мачът се разви както искахме. По най-добрия начин се възползвахме от шансовете, които Локомотив дава на противниците си.”

Миньор записа трета поредна победа във Втора лига с 1:0 и съответно трета последователна “чиста мрежа”, като анализаторите не пропускат да отбележат, че в играта на тима вече се забелязва почерка на бившия халф на ЦСКА и националния отбор.

“Ако така продължаваме, можем да направим добри неща,” заяви Янев. “За мен всички футболисти са еднакви, те са тук заради качествата си и характерите си.

“Излишно е да говоря какво представляват Миро Будинов и Боби Галчев. Искам да направим отбор и колектив, който да има стойност навсякъде.

“Това че победихме днес, не значи, че трябва да хвърчим във въздуха. Имаме да подобряваме доста неща и се надявам да правим дребни крачки напред.

“Проведохме един много добър лагер в Сандански, отборът на Своге ни зашлеви и се събудихме, трябва да им благодарим. Поздравявам всички, които обичат Миньор.”