Игра на нерви и шансове за изненади в Шампионската лига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нови атрактивни предложения от Winbet при дузпи и продължения в някой от двубоите

Амбициите на 8 отбора ще бъдат прекратени след първият елиминационен кръг в турнира. Реваншите за осминафиналните двубой започват във вторник, а Winbet е подготвил някои специални бонус предложения, ако някои от сблъсъците достигне до продължения или дузпи.
Всеки регистриран потребител в платформата на букмейкъра може да се бори за награда като направи единичен залог на стойност минимум 20лв. и коефициент 1.30 за някои от мачовете в Шампионската лига. Ако мачът, на който сте заложили достигне до продължения, то вие ще вземете бонус на стойност 20лв., а ако резултата се реши с дузпи ще получите 50лв. Win bet бонус за секция спорт. Офертата е валидна само за залози, за които не е използван Кешаут.

Ювентус- Порто: Доминация на Ювентус на собствен терен

Четвъртфиналите за Юве изглеждаха в кърпа вързани, но за съжаление предходният двубой те пропуснаха някои важни събития в началото на двете полувремена първият мач и това сериозно обърка плановете им. Старата госпожа обаче е с безупречни изяви на собствен терен. Юве допуснаха загуба вкъщи само срещу Барселона и Фиорентина, а една точка успя да откъсне единствено Аталанта.
Съботният обрат срещу Лацио пък изигра ролята на репетиция срещу Порто. Победата на Ювентус е с коефициент 1.47, а хендикапът Ювентус -1.5 с изход единица е оценен на 2.30. За печалба от промоцията за продължения и дузпи ще ви трябва резултат 2:1. Коефициентът за него е 8.20.

Борусия Дортмунд – Севиля: Головото шоу изглежда гарантирано

Севиля изглежда е в криза на собствен терен, тъй като Дортмунд нацели вратата им като гости цели 3 пъти. Макар да е трудно да заложиш именно срещу такъв отбор, то при Дортмунд проблемът ще е само първият гол. След него обикновено испанците организират истинско голово шоу.
Проблем за Севиля ще се окаже и отсъствието на Буну. Вратарят лекува контузия, а под рамката на вратата е Вацлик, който прекарва последният си сезон там. Освен това, представянето му е меко казано неубедително, тъй като той изигра голяма роля за отпадането за Купата от Барселона и за загубата от посредственият Елче в Ла Лига.
Борусия пък пропиляха 2 гола преднина през Байерн и това попари амбицията им да станат шамиони. Все пак, германците все още са фаворити в този двубой и победата е оценена на 2.19. Головете изглеждат гарантирани. Коефициентът за Борусия Д над 1.5 е 1.75. А за резултат 2:3, който ще доведе до продължения – 26.00!

ПСЖ – Барселона: Барса е в подем, но с твърде голям пасив

Барселона бележи голям напредък в представянето си. Достъгна до финал за купата на Краля след обрат срещу Севиля, а във временното класиране остана само на три точки зад лидера Атлетико Мадрид. За съжаление, първият мач срещу ПСЖ донесе на каталунците 3 гола пасив, който трудно би бил стопен. И макар историята да познава и такива случаи, то последният път това се случи на Камп Ноу, а стадионът бе претъпкан. Сега, като гости, атмостферата по време на мача определено няма да е в тяхна полза.
Все пак Барселона все още имат за какво да се борят, пък и в първенството ги очаква сблъсък срещу Уеска, който е стабилно закотвен в долната половина на таблицата. Това дава възможност на блаугранас да се фокусират максимално в предстоящият двубой. Така, че амбицията за победа не е само за престиж и ако се доверите на възхода им – двойката е с коефициент 3.00. А ако вярвате в чудеса: резултат 1:4 е с коефициент 50.00!

Ливърпул – РБ Лайпциг: Сериозна голова суша за мърсисайдци

Ливърпул никога не е бил елиминиран след победа в първият мач. Резултат от 2:0 в първият двубой ни дава увереност, че мърсисайдци ще продължат. Но, от друга стана, Ливърпул изобщо не са уверени в представянето си на собствен терен. Те са в серия от 8 поредни мача без победа, както и имат 6 поредни загуби. От общо над 300 минути пък не са отбелязали нито едно попадение. Това ни кара да се замисляме, че Лайпциг все още имат шанс. Те достигнаха до полуфиналите за купата на Германия, а и в момента са в серия от 3 поредни победи в Бундеслигата.
В този мач, дори англичани да загубят, това няма да им се отрази негативно. Резултат от максимум 0:1 ще гарантира на Ливърпул продължаването в турнира.
Този двубой ще бъде гарниран с множество изненади. И все пак, при показаното от Ливърпул в последно време, има резон да предположим, че поне единият от отборите няма да опъне мрежата(2.20). Ливърпул под 1.5 гола е 1.75, а Ливърпул без гол – 4.00. И не забравяйте: За да има продължения е необходима победа на РБ 0:2, коефициентът за която е 17.00.

Манчестър С – Борусия Мьонхенгладбах: Всичко изглежда решено

Нещата изглеждат пределно ясни след 2:0 за Сити в първата среща. Но неделната загуба от Юнайтед в градското дерби приземи гражданите. Сити разбираемо са фаворит, но ако смятате, че Гладбах могат 0:2, то коефициентът е… интресен: 101.00!

Реал Мадрид – Аталанта: Реал без победа в елиминационен мач от 3 години

Ето и един от мачовете при които продълженията са много вероятен вариант. Дори с човек повече на терена, миналият двубой Реал успя да отбележи една 4 минути преди края на редовното време. Аталанта не са имали мач без гол от 9-ти януари, доколкото при Белия балет това е станало последно октомври миналата година. За продължения е необходима победа на Аталанта с 0:1, която е с коефициент 12.00, което не изглежда чак толкова невероятно.

Байерн Мюнхен – Лацио: Кризата в Байерн е мираж

Дълго се спекулираше, че Байерн Мюнхен е в криза, но срещу Лацио в Рим показа тъкмо обратното и победи с 4:1. Затова този двубой да влезе в продължения означава, че на Орлите им трябва чудо. Все пак, Байерн не са допускали 4-ри гола на собствен терен в Европейските клубни турнири от мача с Реал Мадрид през 2014-та (0:4), а в Бундеслигата – от април 2019. Ако Лацио го направи – коефициентът за 1:4 е отново чудното 101.00.

Челси – Атлетко Мадрид: Дюшекчийте не се страуват от Стамфорд Бридж

В последният мач от първият елиминационен кръг един срещу друг се изправят Челси срещу временните лидери в Ла Лига – Атлетико Мадрид. Това също е мач, който има възможност да влезе в продължения. Атлетико се нуждае от победа с 1:0, който се котира в платформата на Winbet с коефициент 8.40. Дюшекчийте са гостували на Стамфорд Бридж общо 3 пъти, като последните 2 мача са завършили с победа и равенство.

И не забравяйте, че със залози на обща стойност от 50лв. за спорт можете да участвате и в жребия за автомобил или парична награда от Голямата Mini Бонус игра. Срокът за участие изтича на 29-ти март, когато букмейкърът Winbet ще изтегли и  печелившите.