google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наставникът на Моряците се надява, че неговият тим ще успее да победи ЦСКА в турнира за Купата

Наставникът на Черно море Илиан Илиев подчерта значението на спечелените три точки в мача с Берое, заявявайки че резултатът в мача е бил единственото нещо, което е интересувало щаба на Моряците.

“Важна победа за нас!.” заяви Илиев след успеха с 2:1. “Прекъснахме негативна серия. Днес ни интересуваше единствено резултата. Играхме срещу много силен съперник, който ни затрудни максимално.

“Проявихме характер, радвам се, че спечелихме срещата. За Зе Гомеш в важно да играе, той е млад футболист и има нужда от минути, за да възвърне формата си”.

“Не си правим тънки сметки. Ще се опитаме да влезем в шестицата – знаем, че няма да е лесно. Ще се стремим да го постигнем. Искаме да сме в битката за европейски квоти. Проблемът на Исмаил Иса е перманентен, затова и по-добре да почива докато се възстанови напълно”.

Специалистът допълни, че играчите му не разполагат с време за отпускане, тъй като веднага ще трябва да се концентрират върху предстоящия мач срещу ЦСКА за Купата на България.

Двата тима излизат на “Българска армия” във вторник от 17.30 часа.

“Познаваме се добре с ЦСКА,” заяви Илиев. “Надявам се този път да покажем повече фантазия в атака, за да можем да победим. Ще ни е нужен и късмет, за да го направим”.