google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Имаме още 3 двубоя да се опитаме да спечелим групата", заяви треньорът на България

Националният селекционер Илиан Илиев говори минути след края на срещата с Люксембург, завършила 0:0. В пореден двубой от Лига на нациите нашият тим не допусна попадение, но в крайна сметка не взе трите точки. Илиев бе разочарова от резултата и смята, че футболистите ни е трябвало да бъдат по-креативни. Илиан Илиев все пак отчете, че играчите са показали голямо желание на терена.

“Тежък двубой, срещу съперник, който не заслужаваше първите си поражения в групата. Откъм себераздаване отговорихме добре на предизвикателството, но трябваше да бъдем по-креативни. Не беше красив мач, но това е положението, групата не е лека. Имаме още 3 двубоя да се опитаме да спечелим групата. Най-важното е, че искам да благодаря на всички хора, които дойдоха. Указаха ни голяма подкрепа, надяваме се успеем да ги зарадваме в следващите двубои  в Пловдив. Имаме хора, така че ще се опитаме да решим проблемите с наказанията”, заяви Илиан Илиев.

В момента селекцията на Илиан Илиев е на 1-во място в групата си в Лига на нациите с 5 точки от 3 двубоя. “Лъвовете” имат една точка аванс пред втория Беларус, който тази вечер приема Северна Ирландия и с победа може еднолично да излезе начело във временното подреждане. Шанс за лидерската позиция имат и Северна Ирландия, които ще преследват втора победа в турнира.