Илиан Илиев не вярва, че съдията е бил обективен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Наставникът на Черно море Илиан Илиев постави под съмнение обективността на съдията в мача с ЦСКА София – Станислав Тодоров, който остави отборът му с 10 души в средата на второто полувреме, показвайки втори жълт картон на капитана на Моряците Даниел Димов.

„Трудно ми е да приема някои решения на съдиите, два фаула на капитана ни, да го гониш така, искам да го видя това от другата страна и тогава ще повярвам, че всичко е окей,” коментира Илиев след края на напрегнатия двубой, завършил без победител – 1:1.

Черно море поведе в резултата след витуозен гол с глава на Матиас Курьор, но столичани се добраха до точка след “дежурния” си гол в края на мача.

“И този фаул последната минута на Миро… но казвам, поздравления за футболистите, стана приятен мач за хората, за нас треньорите не толкова, защото стана инфарктен мач.“

“За фаула на Курьор за мен е за директен червен картон, футболистът нямаше никакво желание да играе с топката, искаше да попречи на Курьор.

“А за дузпата, случва се. Стамен (Белчев) беше треньор на Арда и имахме същата ситуация при 0:0. Изпуснахме дузпата и мачът завърши равен, сега същата работа.”

Илиев не пропусна да похвали своите играчи за себераздаването, като в крайна сметка окачестви резултата като справедлив.

“Изиграхме мача така както искахме и трябва да поздравя футболистите за себераздаването,” заяви той. “Можеше да съжаляваме повече, накрая и ЦСКА имаше ситуации, така че приемаме резултата за справедлив…

“Може би с една нотка… до изгонването знаехме какво правим на терена, до последните 10 минути също ЦСКА не можа да създаде нещо по-чисто и този гол от нищото им даде криле и нас малко ни подсече.”