Илиан Илиев: Равностоен мач, не заслужавахме да загубим
Добави коментар
"Днес футболистите няма от какво да се срамуват"

Черно море загуби с 0:1 гостуването си на ЦСКА, но треньорът на „моряците“ Илиан Илиев смята, че отборът му не е заслужавал да си тръгне без точка от „Българска армия“. „ЦСКА отбелязаха, ние не. Според показаното, не заслужавахме да загубим. Първото полувреме бяхме по-добри. Второто ЦСКА изравниха играта. Равностоен мач. Планът ни се получаваше. Затрудниха ни при статичните положения. Съжалявам за играичте, защото изпълниха почти на 100 % наставленията. Не можахме да вкараме и затова след гола изгубихме. Имахме преимущество. Това центриране реши мача.“

„Имахме достатъчно ситуации, които да завършим. Според това как вървеше мачът, бях принуден да изкарам основни хора да не бъдат изгонени, защото почти при всеки фаул се вдигаше картон. Тези, които влязоха си свършиха работата. Неприятни ситуации, влизане отзад. 50 нарушения…много лесно се свирят. В някои фази играчите се възползват и си търсят елементарно фауловете“, добави наставникът на варненци.

„Матиас като си тръгна, тръгнахме да търсим алтернатива в другите. Трябва да се търсят от Гомес голове. Но и целият отбор. Пресираме високо. Като отнемем не сме достатъчно агесивни, подаваме настрани. ЦСКА играеха почти винаги с 5 в линията. Днес футболистите няма от какво да се срамуват. Първото полувреме почти винаги бяхме в тяхната половина и пресирахме. Нямаха идея как да излезнат“, каза още Илиев.

Добави коментар
Гласувай: