Илиан Илиев: С една победа можем да минем Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Поощрение за хъса след почивката, но игрово можехме да направим повече", каза треньорът на Черно море след равенството с ЦСКА 1948

Наставникът на Черно море Илиан Илиев говори след ремито 1:1 срещу ЦСКА 1948. Специалистът недоволства от факта, че игровото време е било по-малко. Илиев заяви, че играчите му са показали повече хъс през второто полувреме. Според него след изравнителния гол на “моряците”, мач почти не се е играл.

“Нас не ни устройства ремито. Искахме да спечелим с поведението си през второто полувреме го показахме. Може би, си разделихме по едно полувреме и това е реален резултат. Вкарахме навреме гол. После мачът тръгна в друго русло – повече не се играе, влизат медицински лица. ЦСКА 1948 равният ги устройваше, това си е тяхно право. С едното полувреме, с което показахме, че искаме да победим, ако бяхме показали и през първото, може би, щяхме да успеем”, започна треньорът на варненци.

“Пак сме 5-ти в класирането. С една победа можем да минем Левски, като си правиш сметките невинаги излизат. Необяснимо поведение през първата част. В ЦСКА 1948 видяхме и на пейката какви играчи имат, успяват да запазят начина на игра. През първата част стояхме далеч от хората. Поощрение за хъса след почивката, но игрово можехме да направим повече. Малко беше игровото време през втората част”, продължи Илиев.

“При нас проблемите не са мачовете, а пътуванията. С Левски ни чака тежък двубой и за тях ще е решителен. Имаме време дотогава да видим защо играхме така днес през първата част и да се настроим за мача в София”, каза още Илиан Илиев.