google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Имаме отборен дух, без който трудно дори и качествени отбори вървят напред", каза Илиев

Черно море добави още една победа на сметката си, след като тази вечер надви Ботев Пловдив с 1:0. Треньорът на “моряците” Илиан Илиев остана доволен от спечелените три точки над “канарчетата”. Опитният специалист бе доволен от агресията на тима, като съжалява само че отборът не е записал по-убедителна победа.

„Естествено, че сме доволни, тъй като взехме един мач срещу тим, който след смяната на треньора показва грамотен футбол. Днес бяхме агресивни при изнасянето на топката и се радвам, че нашите футболисти го осъзнаха и го направихме. Само съжалявам, че не си решихме рано срещата – ние имахме достатъчно положения, за да го направим“, заяви Илиев.

“Ограничихме ги почти докрая, за което отдавам заслуженото на футболистите. Има моменти, когато, ако един се спести от пресата, се създава проблем. Имахме тежко пътуване до София, в следващия кръг отново имаме тежко пътуване, но се справихме добре“, каза треньорът на варненския тим, който е само на точка от първото място в efbet Лига класиране.

„Рекордите е добре да се подобряват. Всичко, което правим тук, го дължим на футболистите. Имаме едно ядро и наслагваме около тях. Имаме отборен дух, без който трудно дори и качествени отбори вървят напред”, заяви треньорът на “моряците”.