Илиан Илиев: За атака на Лига Европа в шестицата ще е трудно
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Монтана се защитаваха с повече хора, грешката при гола можеше да ни коства точката"

Наставникът на Черно море Илиан Илиев заяви след равенството с Монтана, че неговият тим трябва да има повече самочувствие във финалната фаза на нападението в двубои като днешния.

“Допуснахме такъв гол, очаквахме Монтана да играят затворено, невнимание при корнера и ни вкараха гол, добре че успяхме да изравним. Монтана се защитаваха с повече хора, грешката при гола можеше да ни коства точката. В такива мачове трябва да имаме повече самочувствие в последните 30 метра, там е по-трудното, трябва да имаш повече самочувствие, когато си останал срещу петимата защитници, трябва да имаш повече фантазия, днес ако бяхме загубили, трудно щяхме да понесем. Майсторството си личи при бавна атака, да вкарат в средата, топката скачаше при този сух терен, трудно е срещу такива отбори като Монтана”, заяви Илиев.

“За атака на Лига Европа в шестицата ще е трудно, целта е да атакуваме шестицата, засега сме там, днес можеше да дръпнем на ЦСКА с 3 точки, Монтана играха с желание, хвърлиха се, бориха се, можеше и да загубим”, добави треньорът на „моряците“.