Илиан Илиев:”Искаме публика, затвориха стадионите по неясни причини”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Наставникът на Черно море Илиан Илиев обяви, че не разбира причините, заради които отново беше забранен достъпа на зрители по трибуните.

Босът на Моряците изрази мнението си, независимо че лично той, както и голяма част от играчите в тима бяха заразени с коронавируса.

“Ние искаме да играем пред публика,” обяви Илиев. “Имаме хубави мачове у дома с Лудогорец и ЦСКА-София, съмнявам се първенството да започне със зрители, макар че видяхме първите няколко кръга и финала за купата имаше публика, сега затвориха по неясни причини.

“Ще се отрази липсата на публика на стадионите. Отвориха се заведенията, а само стадионите останаха затворени, а това го правим за хората.”

Илиев заяви също, че Черно море има нужда от нов вратар и подсилване в отбрана.

“Имаме нужда от попълнения в защитата, особено в крайни защитници,” заяви той. “Поне един човек за там трябва да вземем, ако може и да комбинира и да играе на фланга като ляв защитник и централен защитник, това би било добре. И още един атакуващ играч.

“Не е лесно, видяхте в каква ситуация ни постави Миодраг Митрович преди пет-шест дни. Трябва да излезем от тази ситуация, ще потърсим естествено още един вратар, не можем да стоим с двама. “