google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Базел е фантастичен отбор", заяви Саша Илич за предстоящия съперник на "армейците"

Треньорът на ЦСКА Саша Илич остана доволен от минималната победа с 1:0 над Септември. Сръбският специалист похвали дефанзивната линия на “червените” начело с вратаря Митко Евтимов. Илич заяви, че в тима на ЦСКА има 25 качествени играчи и е нормално да има промени за двубоите, които са на три дни.

“Септември е млад и дисциплиниран тим. Той е воден много добре от резервната скамейка от Славко Матич. Днес беше много труден двубой. Ако не си агресивен срещу този съперник, можеш да имаш сериозни проблеми. Имахме няколко възможности да вкараме и преди гола, но най-важна е победата. Искам да поздравя Славко за това, което прави в Септември.” заяви Илич.

“Разполагаме с 25 качествени футболисти. Трябва да ги сменяме, защото имаме мачове на всеки 3 дни. Искам да похваля цялата отбранителна линия, начело с Митко Евтимов, който за първи път беше титуляр. Морено ни донесе успеха, до който стигнахме трудно”, каза Илич.

“В четвъртък играем срещу много сериозен противник. Базел е фантастичен отбор. Трябва много сериозно да подходим към тях, ако искаме да ги спрем”, смята треньорът.

Илич заяви, че на нападателя Калоян Кръстев му липсва самочувствие. Специалистът получи жълт картон за реакция, предизвикана от пропиляна златна възможност от футболиста.

“Извинявам се, ядосах се, направих грешка. Много обичам Калоян Кръстев, но смятам, че има проблем със самочувствието”, добави сръбският специалист.