Илич: Нямаше подценяване, притеснява ме дисциплината на играчите
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Изобщо не трябва да повтаряме показаното днес. Трябва да сме дисциплинирани, да изглеждаме като отбор", заяви треньорът на ЦСКА

ЦСКА постигна труден успех срещу Пирин, като наставникът на “червените” Саша Илич не бе много доволен от играта на своя тим, въпреки победата. Той заяви, че най-важното е било успеха за “армейците”, като треньорът иска повече дисциплина от играчите.

„Най-важното е, че спечелихме трите точки. Ако трябва да говорим за играта, това е един от най-слабите двубои според мен. Предполагам, че влияние оказва и загубата от Левски. Имахме няколко футболисти в националните си отбори, но това не е оправдание за слабата ни игра“, заяви Саша Илич.

„Изобщо не можем да говорим за подценяване. Пирин е доста качествен отбор и спечелихме трите точки днес благодарение на късмета. Това, което ме притеснява, е дисциплината на моите играчи”, каза треньорът на “червените”.

„Със сигурност ако повторим тези грешки, няма да бъде добре в мача с Лудогорец. Имаме една седмица, в която да се подготвим и мисля, че ще идглеждаме по-добре с Лудогорец“.

„Промяната на системата ни донесе доста добри неща в офанзивен план в първия половин час, но в дефанзивен план не стояхме добре и затова се наложи връщане към старата постройка“, каза той за схемата на игра на „червените“ в днешния мач.

„Изобщо не трябва да повтаряме показаното днес. Трябва да сме дисциплинирани, да изглеждаме като отбор, за да се представяме на по-добро ниво“, каза още Илич.