Илиев: Искахме да скъсим разликата до Арда, а не стана така
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ако взимахме точки, по-бързо щеше да се развива отбора"

Наставникът на Черно море Илиан Илиев е на мнение, че неговият тим е бил ощетен от съдиите при загубата с 0:1 от Арда в днешния двубой. Според треньора на „моряците“ е  имало чиста дузпа, която не е отсъдена в полза на варненци.

„Не трябваше да загубим. Те отбелязаха гол, който много повлия на нашата игра. Второто полувреме изравнихме играта, а тяхната идея бе за дълги топки и скорост. При тази сгъстена защита имахме достатъчно опасности, където можехме да завършим по-добре атаките. Те гледаха да минава времето, нещо, което сме свикнали по нашите терени, а и това е начин да се спечелят точки. Дойдохме да скъсим разликата до тях, а не стана така.“

„Имаше чиста дузпа за нас срещу привидно доброто съдийство, но загубихме. Когато са равностойни отборите, в тези малки ситуации се решават мачовете. Съжалявам, че говоря за тези неща, но трябва да се споменат. Със сигурност самочувствието, според показаното на терена, не бива да е лошо. Сега обаче губим. Тази седмица ще минем 2000 километра и три мача в седем дни. Ако взимахме точки, по-бързо щеше да се развива отбора”, добави недоволният Илиев.