Илиев: Вместо да вкараме пет гола, треперихме да не загубим
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Бесен съм на няколко играчи", обяви наставникът на варненци

Треньорът на Черно море Илиан Илиев разкри след равенството на варненци с Царско село, че е бесен на няколко играчи. “Моряците” водеха след почивката с 3:1, но в последните минути допуснаха изравняване, а в края на двубоя можеха да запишат и поражение. “Бесен съм от отношението на няколко човека. Има такива неща, които не могат да се обяснят. Вместо да вкараме четвърти, пети гол, да ги бием с разлика, ние треперим да не паднем в последните минути. Има такива футболисти, които трябва да си влязат в ролята в съблекалнята, а не да го играят на сърдити, защото да не се ядосвам.”

“Не съм доволен от смените, които влезнаха… за кой ли път. Тези неща обаче са моя отговорност като треньор. Всички усилия, за да го докамараме до този резултат през първото полувреме, отидоха на вятъра заради това, което се случи последните 15 минути.

Като правим 4-5 смени и всичките са дупки, е нормално. Има хора, които трябва да влязат в ритъм, да тупнат по масата, да ударят по един шамар на другите – има капитани, първи, втори, трети, да се вземат в ръце. Както се казва, с лежане щеше да се задържи резултата. Явно по трудния начин ще се достига до целта”, добави Илиев.

“Няма леки мачове, трябва да се изиграят. Дълги са и пътуванията. Винаги се прибираме рано сутринта, така че и възстановяването трябва да е по-добро.”

“Ние говорим за Лига Европа, но трябва да питаме Неделчо Михайлов дали има планове ние да играем там”, каза още Илиев.