Добави коментар
Полузащитникът на Вердер Бремен коментира следващи мач на националния отбор

Илия Груев коментира предстоящия сблъсък на България срещу Унгария, който ще се играе на 27 март от 21:45 часа. Той се изказа ласкаво и за унгарските футболисти, срещу които се е изправял в Бундеслигата.

„Очаквам динамичен мач, имат добри футболисти, които са тактически добре подготвени. Някои играчи играят в Бундеслигата и ги познавам. Трябва да се радваме, стадионът ще е пълен, за такива мачове играем. Това ще е най-трудният ни съперник“, сподели Груев.

Собослай е много добър футболист, много е класен. Трябва да внимаваме с ударите му отдалеч, той ги умее. Вили Орбан от Лайпциг и Роланд Салай от Фрайбург също са много добри футболисти. За нас е важно да играем нашия футбол и да се концентрираме напълно върху нас и да не мислим за Унгария“, добави халфът.

„Беше жалко, че паднахме в предния мач. Искахме много да бием, заслужавахме да бием. Много ясно, че искаме да се реваншираме. Най-важното е резултатът. Искаме да играем и добре, но ако загубиш, никой няма да те пита как си играл“, допълни Груев.

„В Германия са пълни стадионите, знам как се играе на такава атмосфера. Ще ни пресират на моменти високо и това ще вдигне публиката. Тези 10-15 минути трябва да ги преодолеем. Не трябва да се концентрираме върху феновете“, завърши футболиста на Вердер Бремен.

Добави коментар