Илия Груев: Очаквам динамичен мач
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Полузащитникът на Вердер Бремен коментира следващи мач на националния отбор

Илия Груев коментира предстоящия сблъсък на България срещу Унгария, който ще се играе на 27 март от 21:45 часа. Той се изказа ласкаво и за унгарските футболисти, срещу които се е изправял в Бундеслигата.

„Очаквам динамичен мач, имат добри футболисти, които са тактически добре подготвени. Някои играчи играят в Бундеслигата и ги познавам. Трябва да се радваме, стадионът ще е пълен, за такива мачове играем. Това ще е най-трудният ни съперник“, сподели Груев.

„Собослай е много добър футболист, много е класен. Трябва да внимаваме с ударите му отдалеч, той ги умее. Вили Орбан от Лайпциг и Роланд Салай от Фрайбург също са много добри футболисти. За нас е важно да играем нашия футбол и да се концентрираме напълно върху нас и да не мислим за Унгария“, добави халфът.

„Беше жалко, че паднахме в предния мач. Искахме много да бием, заслужавахме да бием. Много ясно, че искаме да се реваншираме. Най-важното е резултатът. Искаме да играем и добре, но ако загубиш, никой няма да те пита как си играл“, допълни Груев.

„В Германия са пълни стадионите, знам как се играе на такава атмосфера. Ще ни пресират на моменти високо и това ще вдигне публиката. Тези 10-15 минути трябва да ги преодолеем. Не трябва да се концентрираме върху феновете“, завърши футболиста на Вердер Бремен.