Илко Пиргов също хвърли оставка в Локомотив Пловдив
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Сътресенията по високите етажи на "смърфовете" продължават

Спортният директор на Локомотив (Пловдив), Илко Пиргов, подаде оставка, като решението му е окончателно, потвърдиха от клуба.

Това се случва на фона на серия от промени в управлението на “черно-белите”, след като по-рано днес и всички членове на борда на директорите също депозираха своите оставки. Сред тях са Венко Рахталиев, Димитър Палазов и Антон Спасов.

Кризата в Локомотив Пловдив идва след слабо представяне на отбора, който успя да постигне само една победа в последните пет мача. След девет изиграни срещи от началото на шампионата в Първа лига, Локомотив заема осмото място в класирането с 12 точки, колкото има и седмият ЦСКА 1948.

След последното поражение се появиха слухове, че Христо Крушарски е взел решението си да напусне веднъж за винаги управата на Локомотив Пловдив и че търси сериозен инвеститор, на когото да продаде акциите си. За треньор на тима Любослав Пенев пък беше определено конкретно работно време от 8 часа.

“Уважаеми локомотивци,

По повод днешните информации, появили се в медиите, желаем да внесем уточнение.

Въвеждането на 8-часов работен ден важи само и единствено за треньорския щаб на представителния отбор на Локомотив. Заповедта е сведена до знанието на наставниците още на 10-ти септември.

При неизпълнение следват санкции по вътрешния правилник на клуба.”, написаха от клуба.