Inbet дава предимство на Хебър в битката за оцеляване срещу Берое
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Тигрите" ще се спасят при победа над Берое

Отборите на Хебър Пазарджик и Берое се изправят един срещу друг днес от 18:30 ч. на стадион “Георги Бенковски”. Двубоят е от решаващо значение за двата тима в битката за оцеляване, тъй като резултатът от срещата най-вероятно ще определи кой ще отиде на бараж срещу Спорист Своге. В игралната платформа inbet онлайн, букмейкърът дава предимство на домакините от Хебър, като краен изход 1 е оценен на 2.08, а знак 2 е със ставка 4.10

Тимът на Хебър Пазарджик набра скорост в края на сезона. Воден към спасението от Любо Пенев, отборът е в серия от две поредни победи. В миналия кръг Хебър надви Ботев Враца с 3:2, като през второто полувреме на срещата паднаха всичките пет гола. Според коефициентите на Инбет, то в мача срещу Берое няма да има толкова много попадения. Иначе в последното си домакинство Хебър надви Септември София с 3:1. В момента Хебър е на позицията на бараж – 14-та в класирането, но при победа ще задмине Берое, като двата тима ще се изравнят по точки, но “тигрите” ще са с директно предимство в мачовете със заралии.

Берое изпусна трите точки срещу Пирин у дома в миналия кръг. Заралии водеха в резултата до финалните секунди на срещата, като пропуснаха и шансове за втори гол, а в крайна сметка получиха изравнителен гол от дузпа и сега елитният им статут е под въпрос. Ако Берое загуби в Пазарджик и Пирин надвие Спартак Варна у дома, то тимът на Николай Киров ще завърши сезона 14-ти и в събота ще срещне Спортист Своге в бараж за място в елита през сезон 2023/24. Берое е слаб гост, като е в серия от три поредни поражения и има само две победи в 16 срещи на чужд терен, така че е логично Inbet да дава предимство на Хебър в предстоящия мач.