Inbet фаворизира Бенфика срещу Брага в мача от Купата на Португалия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бенфика преследва 30-ия си трофей в турнира през този сезон

Спортинг Брага е домакин на Бенфика в двубой от 1/4-финалите на Купата на Португалия. Срещата е тази вечер от 22:30 ч. наше време и се очаква да бъде много интересна. Родният букмейкър Inbet онлайн дава предимство на Бенфика. Гостите са с коефициент 2.00 да спечелят двубоя в Брага, докато ставката за успех на техния съперник е 3.55.

Бенфика e в доста добра форма този сезон, като спечели 17 от своите 20 мача в лигата, за да натрупа голяма преднина на върха в Примейра лига. Орлите са и най-успешният отбор в историята на Купата на Португалия, така че ще се стремят да добавят нов трофей към вероятния си триумф в лигата в края на сезона.

Лисабонци се изправят срещу отбор ана Брага, който загуби четири от своите 19 мача в лигата, включително загуба с 0:5 от Спортинг Лисабон миналата сряда. Домакините все пак имат малко увереност от факта, че са единственият отбор, който е победил Бенфика в което и да е състезание този сезон, но все още изглежда малко вероятно да повторят този успех предвид формата на двата състава след този изненадващ резултат за играчите в букмейкъра Inbet.

Бенфика записа победи на нула в пет от последните си шест мача и може да попречи на Брага да отбележи, благодарение на солидното си представяне в отбрана – те са допуснали само 12 гола в 20 мача в лигата този сезон. Предстои да видим дали “орлите” ще се справят с Брага или домакините ще поднесат нова изненада срещу този опонент.