Inbet вярва, че Реал Мадрид ще завърши сезона с победа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Кралете" изпращат една трудна кампания

Отборът на Реал Мадрид се изправя срещу Атлетик Билбао в последния кръг от испанската Ла Лига. Срещата ще започне в 19:30 и ще се играе на митичния “Сантяго Бернабеу”.

Реал изпраща един сравнително слаб сезон. Тимът успя да спечели Купата на Краля, но бе елиминирани на полуфиналите на Шампионска лига. Освен това, в първенството те ще завършат зад големия си враг – Барселона, които спечелиха титлата в Ла Лига. Ако “белият балет” победи съперника си тази вечер те поне ще запазят позицията си пред градския си съперник – Атлетико Мадрид, които в момента имат една точка по-малко.

За Атлетик Билбао мачът ще бъде с доста по-голям залог. От този двубой зависи участието на тима в Лигата на конференциите през следващия сезон. Билбао можеше да си осигури тази бленувана седма позиция в класирането преди доста време, но тимът допусна две поредни загуби срещу Осасуна и Елче, което ги изпрати на осмата позиция. Дори обаче баските да надделеят на Реал те ще трябва да се надяват на грешка от страна на Осасуна, които ще завършат над тях в класирането, ако двата отбора имат равен брой точки, поради по-добрите резултати в преките двубои.

В сайта на Inbet коефициентите са в полза на Реал Мадрид. Ставката за успех на домакините е 1.84, докато тази за успех на гостите е 4.02.Коефициент за реми между двата тима е 3.90