Индзаги за Лаутаро: Той е нашият капитан, знаем какво представлява
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Треньорът на Интер похвали аржентинеца след двата му гола срещу Удинезе

Старши треньорът на Интер, Симоне Индзаги похвали Лаутаро Мартинес след впечатляващото му представяне и двата му гола при победата с 3:2 срещу Удинезе в събота.

Индзаги подчерта важността на аржентинския нападател за отбора, като заяви: „Той е нашият капитан и всички знаем какво представлява.“

Мартинес, който вкара 24 гола през миналия сезон и игра важна роля в спечелването на Копа Америка за Аржентина, сам призна, че след загубата от Милан не е бил в най-добрата си форма. Но Индзаги отбеляза, че усърдната работа на нападателя по време на тренировки е довела до днешния му отличен принос. „Понякога се възстановяваш от пораженията, ставайки по-силен,“ добави Индзаги, подчертавайки решителността и лидерските качества на Мартинес.

От началото на сезона аржнетинецът не се намира в най-добрата си форма след натоварения график в края на пролетта и лятото. Той дори трябваше да прекъсне по-рано почивката си, за да се завърне в Интер, тъй като Меди Тареми получи контузия и опциите в атака за Индзаги бяха лимитирани в първите мачове от шампионата.